tiistai 9. marraskuuta 2010

Buenas tardes!

Tyoharjoittelua on nyt kestanyt 13 viikkoa ja enaa 6 viikko jaljella. Siis mihin ihmeeseen taa aika haviaa?? Tuntuu ku oisin just vasta alottanu taalla. Aika menee tosi nopeesti, ehka osasyyna on se kun viihdyn taalla Fuengirolassa niin hyvin. Niin hullulta ku kuulostaki niin Lontoossa oli upeeta, mutta olin niin onnellinen kun paasin takas tanne! Lampo, heti ku astu lentokentalta ulos, ihanat kaverit vastassa, koti ja kaikki tuttu Espanjassa. Taa on vaan paras paikka!


Jotta en nyt taas liiaksi jais tanne samaan paikkaan jumiin, oon lahdossa ens lauantaina Royal Caribbeanin risteilylle. Laiva kay Teneriffalla ja Madeiralla ja kesto on 5 yota. Meian toimisto jarjestaa isolle porukalle matkan sinne, niin paastiin kans Empun kanssa mukaan. Hinta oli ihan mitaton. On se kylla hieno laiva, hiukan eriluokkaa ku Suomen purkit! Otan paljon kuvia ja laitan sitte tanne.

Seuraavaksi jotain kuvia kuluneelta syksylta


En halua ees ajatella miten nopeesti toi 6 viikkoa menee. Viela on tulossa vaikka keta kavereita kaymaan! Ihanaa kun joku jaksaa tulla tanne asti moikkaamaan.


Tassa on upeita maisemia Torreblancasta, kun kaytiin aitin kanssa lenkkeilemassa. Kaunista eiko??


Taalla on viela tosi lammin! Paivisin joku 20 astetta, mutta iltasin ja aamusin on tietty viileempi. En kuitenkaan osaa ees kuvitella et Suomessa on lunta. Siis WHAT?

Flamenco-ilta



Nyt jaan odottamaan ihan tapinoissani risteilya!! Alkaa jaatyko siella Suomessa ;)


Besos!



Noora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti