maanantai 10. tammikuuta 2011

Joulukuu...

                                                            
Syksy paketissa ja mikä mahtavinta, oon tän syksyn aikana päässyt käymään aika monissa kaupungeissa sekä kylissä rannikolla sekä sisämaassa. Hispania tekee retket yhteistyössä Aurinkomatkojen kanssa ja tästä syystä oon päässy käymään Aurinkomatkojen retkillä mm. Granadassa,Gordobassa ja Sevillassa. Nämä Andalucian suurimmat kaupungit olivat aivan mahtavia. Näki kunnon espanjalaista elämää, koska rannikolla turismi on niin näkyvää.

Gibraltarille ja Rondaan teimme päivä reissut kun vanhempani olivat viikon Espanjassa. Ihan mahtavia ja näkemisen arvoisia.

Rannikon kylissä ja kaupungeissa onkin tullut liikuttua enemmän niin työn puolesta kuin muutenkin. Torremolinos on todella nätti ja tykkään siitä melkein enemmän kaupunkina kuin Fuengirolasta. Benalmadenassa sijaitseva Puerto Marina niminen satama aivan upea, ihan kuin jostain elokuvasta. Ja Marbella kaikkine huvipursisatamineen upea.

Ja LONTOOO! Jossa kävimme moikkaamassa lokakuussa Sannaa ja Jasminia. Ihan huikea reissu! Tätä listaa voi siis jatkaa loputtomiin.... No tässä muutamia kuvia Lontoon reissulta.
Jasmin ja mä



Noora @ airplane

Nurin kurin, @ Ryanair

Malagan jouluvalot! Niin mielettömän upeat. Kävimme Malagassa viikonloppuna kaveriporukalla ja ne valot. . Koko kävelykatu oli valaistu mitä upeimmin valoin. Malaga muutenkin kaupunkina todella kiva. Vaikka ollaan etelässä ja on vaikea kuvitella, että on joulukuu, koska aurinko paistaa ja lämpötilat hipovat 20 astetta, on täällä kuitenkin joulun tuloon panostettu. Koko rannikolla mitä upeimpia jouluvaloja ja kaupat ovat täynnä kaikenlaisia ihania joulumakeisia ja koristeita. Itsekin pääsee hieman joulun tunnelmaan.

Tekisin niin paljon kivoja joululahjaostoksia jos matkalaukun paino antaisi yhtään periksi. Tällä hetkellä tilanne näyttää ainakin toivottomalta.. :D

Nyt kuitenkin pakko käydä puskemaan tavaraa matkalaukkuun, ettei tule viime hetken pakko pakkaamista, jolloin puolet tavaroista jää Espanjan auringon alle ;)

Hasta luego!


Laura





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti