maanantai 27. syyskuuta 2010

Tyo matkatoimistossa

¿Que pasa? Tosiaan tyontekoa on nyt takana jo jonkun verran ja asiat alkavat tuntua jo paljon helpommilta. Matkatoimistossa tyoskentely on todella haastavaa aluksi, kun on niin paljon opittavaa. Kaikki lentoyhtiot, autovuokraamot, hotellit, matkanjarjestajat ja niiden varausjarjestelmat. Lista tuntuu loputtomalta. Pikkuhiljaa kuitenkin asiat alkavat painua mieleen.

Tyopaivani kestavat ma-pe klo 10-18. Viikonloppu toita ei toistaiseksi ole ollut, mutta lokakuussa alamme pitamaan toimistoamme auki lauantaisinkin. Pitaa siis varautua siihen, ettei aina ole koko viikonloppu vapaana!

Viajes Meriatur

Taalla Fuengirolassa asuu monia tuhansia suomalaisia. Viajes Meriaturissa myymme eniten lentoja Malagasta Helsinkiin tai toisinpain. Lisaksi erilaiset paivaretket Gibraltarille tai Marokkoon ovat suosittuja. Tasaisin valiajoin loytyy ihmisia, jotka haluavat varata hotelleja ja autoja, mutta eniten myymme silti lentoja, varsinkin Finnairin, seka AirFinlandin. Talla hetkella pinnalla ovat risteilyt Royal Caribbeanilla ja meilla on talla hetkella suuria ryhmia varattuna Caribbeanin risteilyille.



Suurin osa asiakkaistamme koostuu suomalaisista elakelaisista. He ovat ns. muuttolintuja, jotka asuvat kesat Suomessa ja talvet taalla auringon alla. Jonkun verran asiakkaina on myos espanjalaisia ja englantilaisia, mutta melko vahan. Suurimmat asiakasryhmamme ovat perheet ja pariskunnat, mutta muutama liikematkustajakin mahtuu aina joukkoon.

On ollut ilo huomata, etta asiakaskunta on niin vakiintunut. Vakioasiakkaat ostavat saannolliseti matkoja Suomeen tai muita matkailupalveluja tarvitessaan ottavat yhteytta meihin. Tietenkin uudetkin asiakkaat ovat aina tervetulleita!

Ystavani Mia meilla kylassa


Seuraavaan kertaan taas!

Noora


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti