lauantai 9. lokakuuta 2010

Gibis!!

Hellou vaan kaikki! Viime viikonloppu meni hujauksessa. Olin vapaalla viikonlopun lisaksi perjantain ja maanantain, koska mun aitiliini oli Españassa! Sain siis aitivapaata. Pidemmitta puheitta viikonlopun ohjelmaan, tai no alotetaan eka perjantaipaivasta, joka sekin oli taynna tekemista!

Lahettiin aamulla klo 11 aikaan ajelemaan aitin ja mun kaverin Empun kanssa kohti Gibraltaria. Gibraltarille paasee siis Malagasta ajamalla moottoritieta Algecirasta kohti La Linean kaupunkiin. Aamu Fuengirolassa ei edes tuntunut niin lampimalta, mutta paastyamme La Lineaan lampotila oli todella kuuma! Ajomatka Fuengirolasta sinne on hiukan yli tunti.

Seuraavaks kunnon kuvaplajays!

 
Kuski Emppu
Aiti joutu takapenkille!
Maisemia moottoritielta, siella se Gibis jo nakyy!

 

Passintarkastus ennen ku paasi saarelle

Gibiksen oma lentokentta 
Ihan ku olis Briteissa, kun punaset puhelinkopitki loytyy!
Tollasen turistibussin kyydissa mentiin satamasta keskustaan. Koko paivan lippu makso ainoastaan 2 euroa!

Siella ne apinat majaili vuorella




Valitettavasti naa oli ainoot apinat mita nahtiin siella. Lippu luoliin ja vuorille kattoo apinoita ois maksanu 25 euroa per henkilo. Turhan kallista!



Iso-Briatnnian lippu. Gibis on tosiaan Britannian vallan alla. Kaikki kyltit oli englanniks ja positiivinen yllatys oli, etta kaikki tyontekijat puhu myos englantia ainaisen espanjan sijaan!

Espanja on aina Espanja.. Tuliki jo ikava


Kaikenkaikkiaan ihan huippu reissu. Meille sattu just tosi lammin paiva! Kaupungissa oli ihana kavella ja katella maisemia. Hiukan hankalaa oli tajuta hintoja, koska siella on punnat kaytossa, mutta onneks punnan ja euron kurssi on suht samoissa lukemissa.

Kivaa oli! Viikonlopun tekemiset ei kylla loppunu siihen. Viela tulossa lisaa postauksia tapahtumista!




Noora




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti